Workshop bloemschikken bij Il Fiore Bladel

Zin in een creatieve workshop? Een waar je al je creativiteit in kwijt kan, en ook nog eens met een mooie zelfgemaakte creatie naar huis gaat? Wat is er dan leuker dan een workshop bloemschikken! Wees nou eerlijk… wie houdt er nu niet van een mooi boeket? Extra leuk dat je het boeket zelf gemaakt hebt, precies zoals jij het mooi vindt. Dus waar wacht je op? Trommel je vrienden en vriendinnen op, roep je familie van de bank, pols eens bij de personeelsvereniging, of opper eens een origineel idee voor een vrijgezellenfeest. Een workshop bloemschikken is gezellig, je bent lekker creatief bezig en je gaat met je eigen zelfgemaakte boeket naar huis! Informeer naar de mogelijkheden voor een workshop bloemschikken in de winkel, geef me een belletje of stuur een mail. Ik vertel je graag over de nagenoeg eindeloze mogelijkheden voor een gepersonaliseerde workshop bloemschikken.

De leukste workshop bloemschikken van Brabant doe je gewoon in Bladel.

In Bladel zit de gezelligste bloemenwinkel van Brabant en daar geef ik de leukste workshop bloemschikken. Helemaal afgestemd op jullie gezelschap. Of je nu een vrijgezellenfeest viert en jullie willen de vrijgezel eens lekker in het zonnetje zetten. (Wat dacht je van een grote zelfgemaakte corsage die de vrijgezel de rest van de dag op zijn/haar vrijgezellenhoed moet dragen.)

Of een origineel personeelsuitje met een prachtig praatplaatje, dat jullie nadien mooi op de receptie kunnen tentoonstellen. Zussen- of vriendinnendag? Organiseer eens een workshop bloemschikken. Geloof me, dat is een dag die jullie nog lang zal heugen.

In Bladel zit de gezelligste bloemenwinkel van Brabant en daar geef ik de leukste workshop bloemschikken. Helemaal afgestemd op jullie gezelschap.

Workshop bloemschikken tot in de puntjes geregeld.

Bij Il Fiore in Bladel ontbreekt het jullie aan niets tijdens de workshop bloemschikken. Ik zorg ervoor dat alles klaar staat, jullie hoeven alleen je creativiteit en goede zin mee te nemen. Dat wil zeggen, een workshop bloemschikken bij Il Fiore is inclusief: hapje en drankje, alle materialen incl. ondergrond en gebruik van materialen zoals snoeischaren, mesjes, draad etc.

De gezellige bloemenwinkel aan de Markt heb ik omgetoverd tot een echte “work shop”. De ideale plek om met jullie eigen groep een leuke creatieve activiteit te organiseren.

Workshop bloemschikken op locatie.

Niet in de mogelijkheid om naar Bladel te komen? Geen punt! Ik verzorg de workshop bloemschikken ook op locatie. Heb je zelf een leuke ruimte in gedachte? Misschien een die veel betekent voor jullie? Of heb je thuis lekker de ruimte? Dan kom ik graag jullie kant op. Ik zorg voor alle benodigdheden, jullie hoeven alleen maar voor goede zin te zorgen. Wil je meer weten over Il Fiore’s workshop bloemschikken? Heb je specifieke wensen, misschien wil je een bepaald thema verwerken, of iemand op een speciale manier in het zonnetje zetten? Neem eens contact met me op. In een persoonlijk gesprek bespreken we alle mogelijkheden, zo stellen we samen de allerleukste workshop bloemschikken samen.

Data Workshops

  • Voor nu zijn er even geen geplande workshops