Bruidswerken: een uniek boeket voor een uniek moment

Bruidsboeket

Een bruidsboeket is veel meer dan alleen een bos bloemen. Het bruidswerk is misschien wel de belangrijkste aankleding van jullie huwelijksdag. Niet alleen de bloemstukken voor jullie trouwdag, maar ook de corsages bijvoorbeeld, komen op alle foto’s terug. Reden te meer om net dat beetje extra aandacht hieraan te besteden.

In een persoonlijk gesprek, waarin ik alle tijd neem voor jullie, bekijken we wat jullie wensen en eisen zijn voor jullie grote dag. Met een persoonlijk bruidsboeket en alle andere bloemstukken voor jullie huwelijk, zorgen we er samen voor dat het de mooiste dag van jullie leven wordt!

Wat kost een bruidsboeket?

Ik krijg vaker de vraag: “wat kost een bruidsboeket?” De kosten voor een bruidsboeket en lopen enorm uiteen. Het is afhankelijk van zoveel factoren dat er niet zoiets bestaat als een overzicht “kosten bruidsboeket” of iets dergelijks.

Vanzelfsprekend heb ik in de afgelopen tien jaar al veel bloemstukken voor een huwelijk gemaakt. En ik kan jullie al snel een indicatie geven over de kosten voor jullie bruidsboeket. Maar wat ik veel belangrijker vind, is dat het een persoonlijk boeket wordt, speciaal voor jullie grote dag en jullie als paar.